Traduceri Traduceri online

Traduceri online fraze. Poti alege orice combinatie de limbi de circulatie internationala.


Scris de Traduceri SDH - Cristi Ionita   

Traduceri online

Traduceri SDH va ofera servicii de traduceri online gratuite. Serviciul de traduceri online realizat de Google traduce cuvinte, expresii sau fraze din limba romana inorice limba de circulatie internationala, dar nu poate traduce texte mai lungi de 700 de caractere. Serviciul de traduceri online oferit de Google este capabil sa traduca fraze sau pagini web intregi din limba romana in orice limba de circulatie internationala.

Daca aveti nevoie de o traducere de calitate, apelati la serviciile unui traducator autorizat de Ministerul Justitiei. Casa de traduceri SDH va ofera servicii de traduceri in toate limbile de circulatie internationala, realizate la cele mai inalte standarde calitative.

Este suficient sa ne trimiteti un mail sau sa ne dati un telefon pentru a benefia de serviciul nostru de traduceri la distanta.

Traduceri online romana-engleza-romana si romana-alte limbi de circulatie internationala

Puteti traduce texte din limba romana in toate limbile de circulatie internationala, folosind serviciul de traduceri automate realizat de Google si integrat in site-ul nostru. Puteti traduce online fraze intregi sau chiar pagini internet scrise in orice limba internationala. Din pacate, traducerile online automate au un grad destul de mic de acuratete. Serviciul de traduceri online gratuite realizat de Google traduce in limbile:

 • Engleza - romana - engleza
 • Franceza - romana - franceza
 • Italiana - romana - italiana
 • Spaniola - romana - spaniola
 • Germana - romana - germana
 • Rusa - romana - rusa
 • Maghiara - romana - maghiara
 • Portugheza - romana - portugheza
 • Greaca - romana - greaca
 • Croata - romana - croata
 • Japoneza - romana - japoneza
 • Polona - romana - polona
 • Araba - romana - araba
 • Suedeza - romana - suedeza
 • Turca - romana - turca
 • Ucraineana - romana - ucraineana
 • Bulgara - romana - bulgara
 • Olandeza - romana - olandeza

Traduceri online in limba engleza, franceza, germana, spaniola, araba

Serviciul de traduceri online oferit de ImTranslator traduce automat din limba engleza in majoritatea limbilor de circulatie internationala. De asemenea, puteti realiza traduceri online automate din limba germana si franceza in cateva limbi de circulatie internationala. Marele sau avantaj este ca ofera si servicii de voce. Incorporeaza un sintetizator capabil sa "citeasca" textul tradus automat. Pentru a testa serviciul vocal de traduceri online, este suficient sa dati click pe iconita de portavoce dupa ce ati realizat traducerea.

Serviciul vocal de traduceri online se deschide intr-o fereastra noua, asa ca poate fi blocat de programele "pop-up blocker". In acest caz este suficient sa dati click pe bara galbena din partea de sus a ferestrei si sa alegeti "Allow pop-up".

Traduceri online romana - engleza - romana

Traduceri online din limba engleza in limba romana puteti realiza folosind serviciul de traduceri realizat de Hallo

Traduceri online realizate de traducatori autorizati

Daca serviciul de traduceri online nu va satisface, puteti apela la serviciile unuia dintre traducatorii nostri experimentati. E vorba de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, care isi asuma raspunderea in fata clientului si in fata legii pentru traducerea realizata. Veti primi traducerile in cel mai scurt timp posibil, pentru ca va oferim posibilitatea sa ne transmiteti online documentele pe care le doriti traduse. Veti primi traducerea prin email, fax, sau la sediul dumneavoastra (dupa preferinta) imediat dupa ce ati realizat plata. Pentru detalii, sunati la 0723.302.477 sau 021.771.14.90 sau accesati sectiunile Preturi si Plati de pe coloana din stanga a site-ului nostru.

Serviciul nostru de traduceri la distanta functioneaza atat pentru traduceri autorizate cat si pentru traduceri legalizate sau apostile. Unul dintre reprezentantii biroului nostru de traduceri poate veni la sediul dumneavoastra sau puteti aduce documentele personal la sediul nostru. Serviciul de curierat oferit de Casa de traduceri SDH este gratuit pentru traduceri in valoare de peste 100 de lei.

 
Previous Next
Logan si Sandero asamblate intr-o uzina chinezeasca din Venezuela

Producatorul Renault ia in calcul posibilitatea de a asambla Sandero si Logan in Venezuela, la o uzina detinuta de producatorul auto chinez Great Wall. Seturile de piese necesare fabricatiei urmand vor fi aduse din Columbia.

Citește mai departe...
21 de banci italiene intra sub supravegherea Moody’s
Agentia de evaluare financiara Moody’s a plasat sub supraveghere ratingurile pentru soliditate financiara si pentru datoriile pe termen lung si depozite a 21 de banci din Italia.
Citește mai departe...

Tel: 004/0723.302.477 | Fax: 004/021.771.14.90 | Birou traduceri legalizate, interpretariat si apostile in limbile engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, rusa, maghiara, greaca, portugheza, croata, japoneza, suedeza, polona, araba, turca, ucraineana, olandeza, bulgara